Hoop voor Kongolo, Dijks twijfelgeval voor zondag

15 april 2016, 14:04   Bijgewerkt: 15 april 2016, 14:15

Feyenoord-coach Giovanni van Bronckhorst is positief gestemd rond het herstel van Terence Kongolo. De oefenmeester denkt dat de linksachter op tijd hersteld kan zijn voor de bekerfinale tegen FC Utrecht, die volgende week zondag in De Kuip gespeeld wordt.

"Hij traint al met de groep. Op deze manier is de bekerfinale haalbaar", sprak Van Bronckhorst over Kongolo op de persconferentie in aanloop naar het thuisduel met FC Groningen van komende zaterdag.

Ondertussen heeft Ajax bekendgemaakt dat Mitchell Dijks vrijdag niet buiten kon trainen, vanwege een lichte voetblessure. Het is nog niet duidelijk of de linksachter komende zondag kan spelen tegen FC Utrecht (thuis).Aj

Ajax-coach Frank de Boer heeft op zijn perspraatje een update gegeven over Kenny Tete en Jairo Riedewald. "Kenny speelt wellicht vanavond (vrijdag, red.) weer met Jong Ajax mee. Hij kan dan zondag ook eventueel nog aansluiten bij ons", aldus de coach. "Riedewald heeft vandaag voor het eerst alles weer meegedaan. Hij is fit, maar nog niet wedstrijdfit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen