Streppel: "Wij maken er een geweldig slot van"

15 april 2016, 18:30

Willem II-coach Jurgen Streppel heeft vertrouwen in een goed einde van het eredivisieseizoen. De Tilburgers staan, met nog vier duels te spelen, slechts op doelsaldo boven de nacompetitiestreep. Zondag spelen ze thuis tegen ADO Den Haag.

"Wij maken er een geweldig slot van, we hebben nog vier wedstrijden te spelen en als we ons veilig spelen, zal de ontlading net zo groot zijn als vorig jaar", aldus Streppel bij Omroep Brabant. "We spelen zondag thuis tegen ADO, tegen PSV (2-0 verlies, red.) hadden we een iets ander strijdplan, maar wij gaan voor de winst. Daar gaan we hard voor strijden."

"We weten waar we staan, daar kunnen we moeilijk om gaan doen, maar dat is gewoon zo. Wij zijn echt bezig om wedstrijden te winnen en hoe we dat dan moeten gaan doen. We maken plannen met elkaar. Op de uitslag hebben we niet zo veel invloed, op de manier van spelen wel", vervolgt Streppel. Druk voelt hij naar eigen zeggen niet. "Druk leggen de media ons op, dat moeten wij niet doen. Dat voel ik niet. Ik had liever eerste gestaan, dan voel je die druk. Vorig jaar had je dat ook van het steeds moeten winnen om achtste of negende te worden."

"Natuurlijk speelt er wel wat, maar we zijn nu druk bezig met de wedstrijd van zondag tegen ADO Den Haag en hoe we dat aan moeten pakken. En het geeft naar onszelf toe een rustig gevoel als we drie punten pakken", besluit Streppel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen