Hake moppert: "Gelijkspel aan onszelf te wijten"

15 april 2016, 23:25

Volgens trainer René Hake heeft zijn ploeg FC Twente het gelijkspel in de uitwedstrijd tegen laagvlieger De Graafschap aan zichzelf te wijten. De Tukkers leken De Vijverberg vrijdag met een 0-1 zege te gaan verlaten, maar in de slotfase kwam de thuisclub nog langszij. En dat terwijl De Graafschap in de zestigste minuut met tien man was komen te staan na een rode kaart van Jeroen Tesselaar.

"Ik ben behoorlijk gefrustreerd gezien het moment van de gelijkmaker, maar uiteindelijk denk ik dat we het aan onszelf te wijten hebben dat het nog gelijk wordt", moppert Hake op de officiële website van FC Twente. "Wij waren na de rode kaart gewoon heel slordig aan de bal om De Graafschap kapot te spelen en vergaten de trekker over te halen voor de tweede treffer. Je geeft ze de kans en dan weet je dat ze met opportunisme gevaar kunnen stichten en daar hebben ze optimaal gebruik van gemaakt."

"Vanuit onze kant gezien is dat gewoon heel slecht, dat we het zover laten komen", vervolgt Hake. "Dit was niet nodig geweest en gezien de kwaliteiten die wij voorin hebben lopen moet je de wedstrijd eerder beslissen. Dat hebben ze dit seizoen vaak genoeg wel gedaan, maar vandaag waren we voorin niet scherp. Dan geef je De Graafschap inderdaad de kans om een punt te halen en ik vind ook wel dat ze dat verdienden, omdat wij het zelf niet goed deden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen