Leicester-captain Morgan: "Kunnen de cup bijna voelen"

16 april 2016, 13:02

De grootste voetbalstunt in jaren wordt mogelijk op korte termijn werkelijkheid. Met nog vijf speelronden te gaan staat Leicester City zeven punten voor op achtervolger Tottenham Hotspur. Leicester-captain Wes Morgan beseft dat de titel zijn club bijna niet meer kan ontgaan.

"We hebben een zeer grote kans op het kampioenschap, dat kan ik natuurlijk niet ontkennen. We hebben echt de mogelijkheid om kampioen te worden", realiseert de verdediger zich in gesprek met Four Four Two. "Als kind droomde ik er van om kampioen te worden. Het is nu zaak om die kinderdroom in vervulling te laten gaan. Het voelt nog altijd surrealistisch, maar we wennen ook aan onze status. Over een tijdje ga ik het mogelijk pas echt beseffen."

De titel is nog niet helemaal binnen, wel is zeker dat Leicester komend seizoen Champions League speelt. "Het is ongelofelijk", zegt Morgan. "Het zal zeer speciaal worden om in bijvoorbeeld Camp Nou te spelen. Het moet een geweldig gevoel geven om de Champions League-hymne te horen als je op het veld staat", verwacht de verdediger, die niet denkt dat Leicester kansloos is in het miljoenenbal. "We winnen hier ook van teams als Arsenal, Chelsea en Manchester City. Waarom zouden we in de Champions League dan niet kunnen presteren?"

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen