Kritiek doet Brenet niets: "Daar heb ik maling aan"

16 april 2016, 13:38

Sinds dit seizoen staat Joshua Brenet een stuk sterker in zijn schoenen dan voorheen. De verdediger, die de afgelopen jaren veel kritiek kreeg bij PSV, doet deze voetbaljaargang stoïcijns zijn werk. Hij is niet bezig met wat de buitenwacht van hem vindt, zo geeft hij aan.

Hij probeert zijn werk altijd goed te doen bij PSV. "Schakel de man tegenover je uit en maak op links en rechts geen fouten bij de dingen die sober op te lossen zijn, is mijn doel. Aan pure negativiteit heb ik maling, daar kan ik niks mee. Ik ben zelf altijd positief ingesteld en probeer alles te geven en te strijden. Dit seizoen heb ik voor honderd procent voor mijn vak geleefd en alles gedaan en gelaten, durf ik te zeggen."

Brenet krijgt dit seizoen de nodige waardering in Eindhoven. "Het geeft een goed gevoel dat iedereen achter je staat, maar ook dat moet je weer niet te veel koesteren. We moeten winnen, daar gaat het om. Voor het team een goede wedstrijd spelen, is wat telt. Soms is het dan een 5,5 of een 6 wat je als hoogste kan halen als individu", besluit hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Zaterdagavond start de rechtsback hoogstwaarschijnlijk in de basis bij PSV, dat tegen Roda JC speelt. Dit omdat Santiago Arias geschorst is.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen