Strijdbaar Vitesse moet het doen met punt tegen Heracles

16 april 2016, 20:34   Bijgewerkt: 16 april 2016, 20:51

Opnieuw is Vitesse er niet in geslaagd een thuiswedstrijd te winnen in 2016. In de eigen Gelredome moesten de Arnhemmers het doen met een punt tegen Heracles Almelo: 1-1. Even leek Vitesse door een goal van Milot Rashica een zege te gaan behalen, maar Wout Weghorst bracht daar met een strafschop verandering in.

Sinds half februari won Vitesse thuis geen wedstrijd meer en dat bracht coach Rob Maas ook in diskrediet bij de fans.  Vorige week na het 2-2 gelijkspel tegen ADO Den Haag werd er al met witte zakdoekjes gezwaaid, nu tegen Heracles waren er daar minder van te zien.

Toch ging Vitesse met een slecht gevoel naar huis. Een hoge bal van achteruit kwam op de arm van Yeini terecht en Bas Nijhuis wees resoluut naar de stip. Hoewel Yeini er niks aan kon doen, was zijn arm in een onnatuurlijke positie. Wout Weghorst scoorde vorige week al twee keer en maakte nu de penalty koelbloedig af.

Een domper voor Vitesse, dat dus goede zaken had kunnen doen voor de play-offs. Het verschil met nummer vijf Heracles blijft nu vier punten, terwijl achtervolgers NEC en PEC Zwolle nog altijd in de nek hijgen van de Arnhemmers. Heracles blijft vijfde, maar evenaart wel FC Utrecht in punten, dat zondag in actie komt bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen