Janssen snapt er niets van: "Ontzettend bestolen"

17 april 2016, 15:42

In het kamp van FC Utrecht heerst woede na de 2-2 remise tegen Ajax in de Amsterdam ArenA. De Domstedelingen stonden vijf minuten voor tijd nog met 0-2 voor, maar konden hun voorsprong niet vasthouden. Door pegel van Davy Klaassen en een omstreden penalty kwam de koploper in de slotminuten langszij. Willem Janssen, de veroorzaker van de strafschop, vindt het ronduit onrechtvaardig dat de bal op de stip ging.

Janssen windt er geen doekjes om. "We zijn ontzettend bestolen", vindt de dynamische middenvelder, die Makkelie samen met zijn ploeggenoten vol woede bejegende na het geven van de penalty. "Volgens mij had hij, zeker op basis van onze reacties, ook wel door dat hij verkeerd zat. Hij zal zelf ook wel balen", aldus de captain.

Ondanks de tegenvaller pakte Utrecht toch mooi een punt in de ArenA. Dat biedt perspectief, met de thuiswedstrijd tegen De Graafschap (woensdag) en vooral de bekerfinale tegen Feyenoord (zondag) in het vooruitzicht. "We moeten niet in teleurstelling blijven zitten. We kunnen het vuur hieruit meenemen en weer agressie naar boven brengen in de volgende wedstrijden", aldus Janssen.

De middenvelder benadrukt dat Utrecht nog niet meer haar hoofd in De Kuip zit. "Allesbehalve, dat hebben we tegen Ajax ook wel bewezen. We waren er honderd procent bij. We deden Ajax pijn op de juiste momenten, maar het is zo jammer dat we hier bestolen zijn", besluit Janssen. Overigens heeft Makkelie zelf toegegeven dat hij fout zat.

[photo,97258,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen