Barazite zit vol onbegrip: "Onacceptabele fouten"

17 april 2016, 15:48

In de 85ste minuut van de loodzware uitwedstrijd tegen Ajax zat FC Utrecht op rozen. Met een 0-2 voorsprong was een sensatie, die bepalend kon zijn in de Eredivisie, in de maak. Ajax wist echter met een 'Houdini-act' nog langszij te komen. De late gelijkmaker viel na een omstreden penalty, die scheidsrechter Danny Makkelie gaf na een sliding van Willem Janssen bij Arek Milik.

Nacer Barazite, die zelf met een echte spitsengoal de 0-1 aantekende in de Amsterdam ArenA, kan het niet geloven. De aanvaller van Utrecht probeerde zijn emoties na afloop in de mixed zone onder woorden te brengen. "Boosheid, teleurstelling en onbegrip. Dat zijn de emoties die overheersen", maakte hij duidelijk.

Barazite vindt het niet kunnen dat scheidsrechter Danny Makkelie een penalty gaf, omdat Janssen de bal speelde. "Het is onbegrijpelijk. Dit mag natuurlijk niet gebeuren. Er zijn meerdere clubs direct en indirect betrokken bij deze wedstrijd en dan zijn dat onacceptabele fouten", vindt Barazite. "Na de 0-2 dachten we dat het gedaan was. Zij kwamen echter snel terug. Dat we het op zo'n manier hebben weggegeven is echt onbegrijpelijk."

[photo,97251,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen