Ranieri weigert arbiter af te vallen na discutabele beslissingen

17 april 2016, 19:16

Claudio Ranieri weigerde zich zondag uit te laten over het optreden van scheidsrechter Jonathan Moss. De arbiter gaf tijdens het duel van Leicester City met West Ham United (2-2) een rode kaart aan Jamie Vardy en twee discutabele strafschoppen.

"De rode kaart veranderde de wedstrijd compleet", vertelt Ranieri in gesprek met Sky Sports. De trainer wilde niet zijn mening geven over Moss. "Ik moet mijn spelers beoordelen en niet de scheidsrechter. Ik ga daar niet over. Waarom moet ik iets over de rode kaart voor Vardy zeggen? Jullie hebben het zelf ook allemaal gezien."

Leicester kwam vlak voor tijd op een 1-2 achterstand, maar een benutte strafschop van Leonardo Ulloa bepaalde de eindstand op 2-2 in de blessuretijd. "We toonden karakter. We spelen iedere wedstrijd met bloed, ons hart en onze ziel. Ik wil mijn spelers en de supporters bedanken voor het feit dat ze bleven geloven in een goede afloop."

De voorsprong van Leicester City op achtervolger Tottenham Hotspur bedraagt acht punten. De Londenaren komen echter maandag nog in actie. "Het was een lastige wedstrijd, het was heel zwaar. West Ham heeft gewoon een goede ploeg met veel goede spelers."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen