Marseille wil vrije val halt toeroepen met ontslag Míchel

19 april 2016, 10:45

Míchel is niet langer trainer bij Olympique Marseille. De Spaanse oefenmeester is ontslagen als gevolg van de tegenvallende prestaties dit seizoen, zo meldt l'Equipe. Zondagavond verloor Marseille met 2-1 van AS Monaco. Het was al de tiende competitiewedstrijd op rij waarin niet werd gewonnen door de Franse club, die vorig seizoen nog lange tijd meespeelde om de titel. Door de nieuwe nederlaag staat l'OM nu vijftiende op de ranglijst.

De succesvolle Marcelo Bielsa begon het seizoen nog als hoofdtrainer van Marseille, maar stapte al snel op. Míchel nam het stokje over, maar de prestaties kwamen maar niet op gang. Maandagochtend leidde Míchel de training al niet meer, 's avonds maakte hij aan zijn spelers bekend te club te verlaten. De training van vanochtend (dinsdag) is uitgesteld naar een later tijdstip.

Franck Passi zal het seizoen afmaken als interim-trainer, geassisteerd door Basile Boli. Zij willen de marge tot de rode streep (zes punten) vergroten en een poging doen om het seizoen nog een positieve draai te geven door de Franse beker te winnen. Morgenavond (woensdag) treedt de Zuid-Franse club in de halve finale van het bekertoernooi aan tegen FC Sochaux. De Nederlander Karim Rekik is doorgaans basisspeler bij Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen