Agbonlahor geschorst na stapavond na degradatie

19 april 2016, 18:48

Al jaren staat Gabriel Agbonlahor op de loonlijst bij Aston Villa, maar erg begaan met de club lijkt de aanvaller niet. Zaterdagavond bouwde de Engelse aanvaller een stevig feestje, zo werd duidelijk op foto's die The Sun publiceerde. Dat was wrang voor fans van de club, aangezien Villa die middag officieel gedegradeerd was uit de Premier League. De club heeft daarom besloten om Agbonlahor te schorsen.

Dat maakt Aston Villa, dat een dramatisch seizoen gekend heeft, op de eigen website bekend. "De club heeft Agbonlahor geschorst vanwege zijn gedrag van afgelopen weekend", schrijft Villa in de verklaring. "Verder zal de club niet reageren op de zaak tot het onderzoek is afgerond", besluit de hekkensluiter van de Premier League op de clubwebsite.

Het is al de tweede keer deze maand dat Agbonlahor geschorst is door zijn werkgever. Op 1 april werd de aanvaller ook al geschorst door de club uit Birmingham, omdat hij tijdens een interlandperiode werd gespot tijdens het roken van een waterpijp in Dubai. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen