Bayern blij met Neuer: "Beste doelman van de wereld"

Ger
20 april 2016, 13:29

Bayern München heeft het contract met Manuel Neuer opengebroken en met twee jaar verlengd. De keeper blijft nu tot de zomer van 2021 verbonden aan de Duitse recordkampioen. Beide partijen zijn in hun nopjes met de nieuwe overeenkomst.

Neuer speelt sinds 2011 in München. Hij werd met Bayern drie keer kampioen en won drie keer de beker. Daarnaast veroverde de doelman de Champions League en het WK voor clubs met de Duitse topclub. "Ik voel me heel goed bij Bayern en ben blij dat de zaak nu rond is. We maken nog altijd kans op drie hoofdprijzen dit seizoen. Dat is op korte termijn ons grootste doel, maar ook daarna willen we succesvol blijven", zegt Neuer. "Ik kijk enorm uit naar de toekomst bij deze club."

"Hij is de beste doelman van de wereld", prijst voorzitter Karl-Heinz Rummenigge de nummer één van Bayern. "Manuel is geweldig onder de lat en we zijn dolblij dat hij een nieuw contract met de club wilde aangaan. We hebben nu al onze sleutelspelers voor langere tijd vastgelegd. Onze fans hoeven geen zorgen te hebben over de toekomst van Bayern."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen