Janssen over buitenlandse aandacht: "Niet overdrijven"

Ger
20 april 2016, 15:05

Vincent Janssen nam afgelopen weekend maar liefst vier doelpunten voor zijn rekening in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Door zijn uitstekende prestaties haalt de spits steeds vaker ook de buitenlandse kranten, maar hij blijft stoïcijns onder alle aandacht.

Janssen werd vanwege zijn scoringsdrift tegen Zwolle onder meer opgenomen in het elftal van de week van het Italiaanse Gazetta dello Sport. De nieuwbakken Oranje-international kreeg met een 9 ook nog eens het hoogste cijfer. "Het is leuk om te zien, maar morgen wacht er weer een nieuwe wedstrijd", zegt Janssen tegen RTV Noord-Holland over het duel met ADO Den Haag. "Het gaat lekker. De laatste wedstrijd hebben we goed gespeeld dus dat gevoel moet je proberen mee te nemen. Maar je moet het niet overdrijven."

Komend weekend wordt in Rotterdam een belangrijke wedstrijd gespeeld. Als Feyenoord de bekerfinale wint van FC Utrecht, kan dit de kansen voor AZ op directe plaatsing voor Europees voetbal vergroten. "Ik ga niet in een Feyenoord-shirt op de tribune zitten", zegt Janssen. "Maar voor ons is dat belangrijk, dus daar gaan we zondag zeker naar kijken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen