Juventus neemt voorschot op titel, Totti belangrijk

Jw
20 april 2016, 23:37

Juventus heeft de Italiaanse landstitel voor het oprapen liggen. De regerend kampioen maakte woensdagavond indruk met een 3-0 zege op SS Lazio, waarmee de voorsprong op Napoli nu negen punten bedraagt. Met nog vier duels te gaan in de Serie A lijkt de strijd nagenoeg beslist.

Bij Lazio stond Wesley Hoedt (oud-AZ) wederom in de basisformatie. Namens Juventus opende Mario Mandzukic de score zes minuten voor de rust. Paulo Dybala breidde de voorsprong vanaf de strafschopstip uit, waarna het Argentijnse toptalent de eindstand zelf op 3-0 bepaalde. Door een rode kaart van Patric was Lazio toen al uitgespeeld.

Francesco Totti haalde vanavond zijn gram. De 39-jarige technicus van AS Roma viel vier minuten voor tijd in en kantelde de wedstrijd tegen Torino in zijn eentje. Door twee doelpunten van de aanvallende middenvelder, die niet goed overweg kan met zijn trainer Luciano Spalletti, binnen drie minuten zegevierden de Romeinen alsnog met 3-2. Door de overwinning blijft AS Roma de beste papieren houden voor de derde plaats, die aan het eind van het seizoen recht geeft op een Champions League-ticket.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen