Balende Groenendijk: "Na rode kaart lag het bij ons open"

Ger
21 april 2016, 11:38

Excelsior moet rekening blijven houden met het vervelende scenario van deelname aan de nacompetitie. De Rotterdamse equipe verloor woensdagavond de uitwedstrijd tegen FC Twente, waardoor concurrent Willem II de 'veilige' vijftiende plaats kan overnemen.

Excelsior slikte in de slotfase twee tegengoals. Op dat moment speelde de ploeg van trainer Alfons Groenendijk met een man minder. Jurgen Mattheij moest het veld verlaten na zijn tweede gele prent van de avond. "Een verschrikkelijk gevoel. Na de rode kaart lag het bij ons te veel open", baalt Groenendijk op de website van de Kralingers. "In het eerste half uur moeten we het beter uitspelen, dan kunnen we zelf op voorsprong komen. Het laatste kwartier van de eerste helft liepen we te veel achteruit en na rust hebben wij te weinig gevoetbald."

"We hadden het punt vast moeten zien te houden. Helaas hebben we dat niet gedaan en dat is zuur. We moeten nu afwachten wat Willem II morgen gaat doen en dan zal het op 1 en 8 mei definitief worden beslist."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen