Fraser: "Respect voor kracht die de ploeg uitstraalt"

22 april 2016, 21:26

ADO Den Haag-trainer Henk Fraser baalt van de nederlaag die zijn elftal donderdag voor eigen publiek leed tegen AZ, maar is wel tevreden over het vertoonde spel. Door een goal van Markus Henriksen in de 65ste minuut werd het 1-2 in het Kyocera Stadion, waardoor ADO zeer waarschijnlijk geen play-offs om Europees voetbal gaat spelen.

"Ik heb een tijdje geleden al gezegd dat de play-offs moeilijk zouden worden, maar je moet je huid wel zo duur mogelijk verkopen. Dat hebben we vandaag ook gedaan", constateerde Fraser na afloop tevreden voor de camera van Omroep West. "Natuurlijk baal ik, maar ik moet de jongens wel een compliment maken. Ze hebben dit seizoen gedaan wat ze moesten doen. Ons doel was duidelijk: we wilden in de Eredivisie blijven. Dat was in februari al min of meer aan de orde. Maar soms denk je ook boven je budget en wil je proberen de play-offs te halen."

"Ik heb het gevoel dat het er met deze ploeg wel in had gezeten, maar het lukt steeds net niet. Ook vandaag weer", vervolgde Fraser. "Je biedt goed partij aan een uitstekende ploeg. We moeten nu dat stapje maken om niet te verliezen en hier en daar zelfs te winnen. Daar gaan we keihard mee bezig. We zijn ook vandaag niet weggespeeld, maar op een aantal momenten zijn we nog niet slim genoeg. Dat is het verschil tussen de absolute top en de rest. Daar gaan we zeker naar kijken."

"In het eerste half uur vond ik dat we nog wel te veel ontzag hadden voor AZ. In het verleden zouden we daar denk ik aan onderdoor zijn gegaan, dan zou het 0-3 of 0-4 zijn geworden. Maar je merkt dat deze ploeg wilskracht heeft. Ik ben teleurgesteld dat we het niet voor elkaar hebben gekregen om nog gelijk te spelen, maar ik heb wel respect voor de kracht die de ploeg uitstraalt", besloot Fraser.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen