Besiktas pakt op valreep punt bij Akhisar Belediyespor

23 april 2016, 20:58

Besiktas heeft zich met moeite naar een gelijkspel gespeeld in de uitwedstrijd tegen subtopper Akhisar Belediyespor. Cenk Tosun redde in de laatste minuut van de reguliere speeltijd het punt voor de koploper: 3-3.

Door goals van Mario Gomez en Olcay Sahan kwam Besiktas twee keer op voorsprong in het 19 Mayis Stadyumu. Hugo Rodallega, op slag van rust ook al verantwoordelijk voor de 1-1, boog de 1-2 achterstand van zijn club met twee treffers echter om in een 3-2 voorsprong. Besiktas leek daardoor te gaan verliezen, maar in de slotfase redde Tosun toch nog een punt voor de titelkandidaat.

Besiktas heeft een voorsprong van zes punten op nummer twee Fenerbahçe, maar dat team komt later dit weekend nog in actie. De werkgever van Robin van Persie gaat zondag op visite bij Trabzonspor.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!