Inter dankt Jovetic voor driepunter tegen Udinese

23 april 2016, 22:46

Aan de hand van Stevan Jovetic heeft Internazionale drie punten overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen Udinese. De ploeg uit de modestad kwam zaterdag in het eigen Stadio Giuseppe Meazza al vroeg met 0-1 achter, maar mede door twee goals van de Montenegrijnse aanvaller werd de achterstand omgebogen in een 3-1 overwinning.

Na een afgemeten pass van Emmanuel Agyemang-Badu volleerde Cyril Théréau Udinese in de negende minuut fraai aan de leiding in Milaan. Inter ging daarna op jacht naar de gelijkmaker en die kwam er in de 36ste minuut. Jovetic tikte de bal van dichtbij in het doel na een voorzet van Mauro Icardi. De oud-speler van Manchester City was in de 75ste minuut ook verantwoordelijk voor de 2-1. Ditmaal scoorde hij met de borst na een pass van Jonathan Biabiany. Vijf minuten na de rust had Udinese nog bijna de leiding genomen, Bruno Fernandes had echter de pech dat zijn schot de lat raakte. In de extra tijd, vlak nadat Udinese aan de andere kant een grote kans op de 2-2 had laten liggen, bepaalde Eder de eindscore op 3-1.

Inter blijft ondanks de zege op de vierde plaats in de Serie A, maar heeft nu vijf punten meer dan nummer vijf Fiorentina. Dat team speelt zondag thuis tegen koploper Juventus. Inter heeft vier punten minder dan nummer drie AS Roma, dat maandag bezoek krijgt van nummer twee Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen