Stevens mag weer aan de slag: "Hoef geen operatie"

24 april 2016, 17:51

De weg ligt open voor Huub Stevens om weer aan de slag te gaan als trainer. Twee maanden geleden nam de 62-jarige coach ontslag bij TSG Hoffenheim nadat bij hem hartritmestoornissen waren geconstateerd.

De trainersloopbaan van Stevens leek daarmee voorbij, maar van zijn artsen heeft hij toestemming gekregen weer aan de slag te gaan. "Hartritmestoornissen heb ik niet meer, ik hoef ook geen operatie te ondergaan", vertelt de oefenmeester in gesprek met Voetbal International. "De artsen hebben mij verteld dat mijn situatie dermate stabiel is dat ik weer een club zou mogen trainen."

Stevens is zelfs al in verband gebracht met een nieuwe club. Al-Shabab uit de Verenigde Arabische Emiraten lonkt naar de coach. "Ik heb geen enkel idee waar dat vandaan komt. Je zou denken dat ze weten dat ik twee maanden geleden niet zomaar ben vertrokken bij Hoffenheim."

De oud-trainer van onder meer PSV en Roda JC weet nog niet zeker of hij weer aan de slag gaat. "Het is gebleken dat hartritmestoornissen in stresssituaties heel snel kunnen terugkeren. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen