Sevilla maakt tegen stadsgenoot einde aan negatieve reeks

24 april 2016, 18:14

Voor de derde keer dit seizoen heeft Sevilla een overwinning geboekt op stadsgenoot Real Betis. Kévin Gameiro (foto) en Coke namen de doelpuntenproductie voor hun rekening bij de 2-0 zege.

Ondanks de successen in de Europa League en het Spaanse bekertoernooi draaide Sevilla de laatste tijd in de competitie niet goed. Van de laatste vijf wedstrijden verloor Sevilla er vier en speelde het er eentje gelijk. Daardoor was het afgezakt naar de zevende plek op de ranglijst.

Tegen Real Betis stond lange tijd de brilstand op het scorebord, maar halverwege de tweede helft bracht Gameiro het publiek op de banken met zijn zestiende goal van het seizoen. Tien minuten voor tijd besliste Coke de wedstrijd. Ricky van Wolfswinkel deed twintig minuten mee bij de bezoekers.

Voor Sevilla is het dit seizoen de derde keer dat het van Betis wint. Het uitduel in de Primera Division eindigde weliswaar in 0-0, maar in de achtste finale van de Copa del Ray versloeg het de stadsgenoot met 4-0 en 0-2. Sevilla staat na de overwinning op twee punten van nummer zes Celta de Vigo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen