Van Hanegem: "Lat ligt niet hoog genoeg bij Feyenoord"

Ger
25 april 2016, 11:00

Willem van Hanegem vindt dat Feyenoord niet tevreden mag zijn met enkel het winnen van de KNVB Beker. De oud-speler en -trainer van de Rotterdamse club is van mening dat de lat hoger moet liggen.

"Als ze bij Feyenoord vinden dat door de bekerwinst het jaar is gered, dan mag dat van mij. Die gedachte past dan blijkbaar bij het niveau dat Feyenoord dit seizoen heeft gehaald", schrijft van Hanegem in zijn column in het AD. "Maar er zijn voor de competitie spelers ingekocht met het duidelijke doel om heel lang mee te doen om het kampioenschap. Dat is dus niet gelukt. Ik vind het mooi dat Feyenoord de beker heeft gewonnen, dat is een leuke prijs, maar de titel is uiteraard de hoofdprijs. Als ze tevreden zijn met alleen de beker, dan zie ik het voor volgend seizoen somber in. Want dan ligt de lat niet hoog genoeg."

Van Hanegem vond de finale 'behoorlijk tegenvallen'. "Het was eigenlijk één groot foutenfestival. Natuurlijk was Feyenoord de terechte winnaar. Ik had van FC Utrecht veel meer initiatief verwacht. Maar je zag dat die gasten volgepropt zaten met opdrachten. Had ze toch lekker laten voetballen. Ik weet dat Utrecht dat heel goed kan. Het leek nu nergens op." De Kromme gunde Eljero Elia zijn rol als matchwinner. "Aan Elia kan Feyenoord nog plezier beleven, ook als het hogerop wil. Ik zie hem ook nog wel in het Nederlands elftal komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen