Feyenoorders genieten: "Na deze prijs willen we méér"

Ger
25 april 2016, 13:18

Feyenoord is onder grote belangstelling gehuldigd op het stadhuis in Rotterdam. De equipe van trainer Giovanni van Bronckhorst wist zondag de KNVB Beker in de wacht te slepen na een 2-1 overwinning op FC Utrecht. De spelers van Feyenoord genoten volop van het feestje met de supporters.

"Op Varkenoord groei je op met de Coolsingel. Als jeugdspeler van Feyenoord zie je overal de foto's van de feesten met de supporters. Nu zullen wij er straks ook hangen", geniet Sven van Beek op de clubwebsite. "Het is ongelofelijk om met Feyenoord hier op de Coolsingel te staan. Iedereen weet dat dit een supergrote club is, de beker winnen is fantastisch. De druk is er nu af, ik geniet van het moment."

"De Coolsingel is kippenvel, hier hebben we als team het hele seizoen voor gevochten", vult Karim El Ahmadi aan. "Al die supporters, het is prachtig dat ze er ondanks de stromende regen staan. Ik ben blij dat we de beker hebben gewonnen. De verhalen over de Coolsingel zijn bekend, maar dit overtreft al mijn verwachtingen. Méér, we willen na deze prijs alleen maar méér."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen