De Graafschap-fans willen verdienen aan Ajax-duel

25 april 2016 – De Graafschap heeft zijn eigen supporters vandaag gewaarschuwd. De clubleiding van de Eredivisionist is het niet ontgaan dat fans seizoenskaarten op internet aanbieden aan Ajax-supporters, die veel geld willen betalen om bij de laatste Eredivisie-wedstrijd aanwezig te kunnen zijn. Dat meldt Omroep Gelderland.

De Graafschap-fans willen verdienen aan Ajax-duel

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Martine Zuil, commercieel directeur van de Superboeren, waarschuwt dat het doorverkopen van een seizoenskaart verboden is. "Beste mensen, doe dit nou niet! Het is verboden. De kaart wordt geblokkeerd en zowel koper als verkoper heeft een probleem", geeft ze haar volgers op Twitter mee.

Volgens Zuil 'verkoopt een echte Superboer niet zijn kaart, en al helemaal niet aan een Ajacied'. De Graafschap hoopt daarmee supporters een halt toe te roepen. Het uitvak op de Vijverberg is niet zo groot, waardoor fans van Ajax op andere manieren alsnog bij de wedstrijd aanwezig willen zijn. De Amsterdammers zijn met PSV in een felle strijd verwikkeld om de landstitel en het duel in Doetinchem zal hoogstwaarschijnlijk de doorslag geven.

Ajax

gerelateerd