Zoet waakt voor te veel haast in duel met hekkensluiter

26 april 2016, 09:25   Bijgewerkt: 26 april 2016, 13:05

Twee wedstrijden voor het einde van de competiite is PSV niet alleen qua punten verwikkeld in een felle strijd met Ajax, maar ook qua doelsaldo. Beide ploegen staan op 78 punten, maar PSV moet zes goals goedmaken op de Amsterdammers. Daarvoor lijken in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter Cambuur kansen te liggen, maar Jeroen Zoet waarschuwt voor teveel haast.

"Natuurlijk is het verschil in doelsaldo ook bij ons bekend", aldus Zoet tegenover Voetbal International. "Maar dat betekent niet dat we opeens hele gekke dingen moeten gaan doen. Als het gehaast en gejaagd wordt, dan kan het ook de andere kant op slaan. De wedstrijd winnen moet altijd het eerste doel zijn en vervolgens moeten we daarbij in staat zijn om veel kansen te creëren."

Na Cambuur-thuis gaat PSV nog op bezoek bij PEC Zwolle. Mocht het de marge van zes goals goedmaken, dan is het doelsaldo met Ajax weliswaar gelijk, maar is PSV landskampioen met meer goals vóór. Ajax ontvangt komend weekend FC Twente en gaat op de laatste speeldag op bezoek bij De Graafschap, dat bij een overwinning van PSV op Cambuur definitief de play-offs voor handhaving bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen