Utrecht-spelers drie dagen vrij: "Inspiratie hervinden"

26 april 2016, 10:48   Bijgewerkt: 26 april 2016, 18:07

FC Utrecht beleefde een zeer teleurstellende week. Op woensdag slonken de kansen op de vierde plek in de Eredivisie door de nederlaag tegen De Graafschap, zondag ging de KNVB-beker aan de neus van Utrecht voorbij, omdat Feyenoord met 2-1 te sterk bleek. Om die teleurstelling te verwerken en komend weekend weer fris aan de aftrap te verschijnen, stuurde Erik ten Hag zijn spelers naar huis voor een paar dagen rust.

"Het is goed dat de jongens even afstand nemen om nieuwe inspiratie en energie te vinden. Ik heb ze gezegd ervoor te zorgen dat ze vrijdag weer honderd procent gemotiveerd op de club komen om Vitesse te verslaan", refereerde Ten Hag tegenover De Telegraaf aan de wedstrijd van aanstaande zondag in Arnhem.

De oefenmeester kwam op maandagochtend, tijdens de uitlooptraining, terug op de bekerfinale. "We hadden moediger moeten spelen. Vooraf hebben we als boodschap 'no guts, no glory' meegegeven. Die guts hebben we te weinig getoond. Ik heb ze gezegd dat het mij natuurlijk ook zwaar valt. Maar dat we ook verder moeten, omdat er nog veel moois in het vat zit."

Ook Mark van der Maarel, die voorbij gesneld werd door Eljero Elia op weg naar de winnende treffer, is teleurgesteld. "Ik ben er echt doodziek van. Zo vaak krijg je niet de kans om een prijs te pakken. Het voelt ook zuur dat we onszelf niet hebben laten zien zoals we eerder hebben gedaan. We hebben een heel goed seizoen en het is zo jammer dat we dat spel niet lieten zien in de finale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen