Berbatov definitief naar Tottenham Hotspur

17 mei 2006, 11:12

Tottenham Hotspur heeft zich voor komend seizoen weten te versterken met de Bulgaar Dimitar Berbatov. De international is afkomstig van Bayer Leverkusen en kost ongeveer zestien miljoen euro. De 25-jarige Berbatov, die zes jaar geleden van CSKA Sofia naar Bayer Leverkusen kwam, was het afgelopen seizoen goed voor 21 doelpunten.

De transfer van Berbatov hing al wekenlang in de lucht. Vorige week liet men zelf in Leverkusen al weten dat het slechts een kwestie van tijd was voordat de transfer definitief beklonken zou worden. "Dimitar was naar eigen zeggen toe aan een nieuwe club, het is zijn beslissing om te vertrekken. Het is voor ons natuurlijk erg jammer om zo'n goede speler te verliezen", zei sportief directeur Rudi Völler destijds over de naderende transfer.

Berbatov toonde zich op de website van Tottenham verheugd met zijn transfer. "Tottenham is iets moois op aan het bouwen. De selectie bevat vele jonge en talentvolle spelers en ik ben blij dat ik daar nu ook deel van uit mag maken. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan de club", aldus de Bulgaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen