Zidane: "Niet verstandig Ronaldo te laten spelen"

27 april 2016, 09:49

Zinedine Zidane besefte na afloop van het gelijkspel met Manchester City (0-0) dat de afwezigheid van Cristiano Ronaldo gemerkt werd. De hoofdtrainer hoopt dat de Portugese sterspeler tijdig fit is voor de return in de halve finale van de Champions League.

De aanvaller was niet op tijd hersteld van een bovenbeenblessure. "Hij had wat last tijdens de laatste training en daardoor hebben we hem niet laten spelen", vertelde Zidane na de wedstrijd op de persconferentie in Manchester. "Het was niet verstandig hem in deze wedstrijd te laten spelen."

"Nu is het belangrijk dat hij herstelt en klaar is voor de return." Karim Benzema moest in de rust eveneens geblesseerd naar de kant. "Of we Ronaldo gemist hebben? Het is overduidelijk dat zijn afwezigheid zijn weerslag had, maar ik ben zeer tevreden over de spelers die nu hebben gespeeld."

"Ik ben blij met het resultaat, want we hadden het niet makkelijk. Verdedigend deden we het goed en in de tweede helft hadden we kunnen scoren. We hadden zelfs meer verdiend, we hebben er voor gevochten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen