Vanhaezebrouck boos: "Dit is een pertinente leugenaar"

27 april 2016, 17:51

Hein Vanhaezebrouck is witheet over het artikel in de Belgische krant Het Nieuwsblad dat Anderlecht hem als coach wil, mocht de club naast de landstitel grijpen. De succestrainer van KAA Gent stelt dat eerdergenoemd medium louter onrust probeert te stoken.

"Normaal reageer ik nooit op dergelijke geruchten of insinuaties. Zo was er enkele weken geleden al een volledig uit de lucht gegrepen artikel over een ontmoeting tussen mezelf en mensen van Anderlecht. Wie dit heeft beweerd is een pertinente leugenaar en heeft enkel als bedoeling om mijzelf alsook KAA Gent en RSC Anderlecht te raken", moppert Vanhaezebrouck op de officiële website van KAA Gent. "Deze keer maakt men er zelfs voorpaginanieuws van en daarom wilde ik deze keer wel reageren."

"We weten al langer dat de waarheid al een tijdje niet meer hoort bij de voorwaarden om een goed artikel te brengen, maar hiermee probeert men, niet toevallig net voor het belangrijke onderlinge duel tussen RSC Anderlecht en KAA Gent, om commotie te veroorzaken bij beide clubs. Ik betreur dit ten zeerste en vind dit een gebrek aan respect ten aanzien van RSC Anderlecht en KAA Gent, ten aanzien van beide directies alsook van beide supportersgroepen."

"Dit is tevens weinig respectvol ten aanzien van mijn collega Besnik Hasi (de coach van Anderlecht, red.) en mezelf en hierbij is het ook de bedoeling om de spelers van beide ploegen te beïnvloeden net voor een cruciale wedstrijd", vervolgt Vanhaezebrouck zijn tirade. "Ik kan onze supporters verzekeren dat er geen enkel contact is geweest met Anderlecht en dat het mijn bedoeling is om de onderlinge wederzijdse afspraken die ik met de directie van KAA Gent heb gemaakt na te komen, zoals ik eigenlijk al altijd heb gedaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen