Goed nieuws voor Gudelj en Tadic: 'laffe bondscoach' weg

27 april 2016, 18:39

Een terugkeer van Dusan Tadic en Nemanja Gudelj in de nationale ploeg van Servië behoort tot de mogelijkheden, nu de voetbalbond van het Balkanland en bondscoach Radovan Curcic uit elkaar zijn. De oefenmeester is woensdag opgestapt. Onder Curcic slaagde Servië er niet in zich te kwalificeren voor het EK van komende zomer in Frankrijk.

Gudelj en Tadic kregen in maart geen uitnodiging voor de oefenduels met Polen en Estland. De spelers van respectievelijk Ajax en Southampton besloten vervolgens zich niet meer beschikbaar te stellen voor de nationale ploeg zo lang Curcic er de scepter zwaait. "Hier heb ik gewoon geen zin meer in. Spelers die bij hun clubs op de reservebank zitten of zelfs op de tribune, spelen wel in het Servische elftal", mopperde Gudelj destijds in De Telegraaf. "Daar heb ik geen moeite mee als het spelers van wereldklasse zijn die in grote buitenlandse competities spelen. Maar toevallig zijn het allemaal jongens van Servische clubs. Hoe dat kan? Daar heb ik zo mijn gedachten over, maar die houd ik voor mezelf."

"Ik speel in de sterkste competitie ter wereld en kwam al tot zeven goals en zeven assists", vulde Tadic aan. "Dat je dan uit de krant moet vernemen dat je niet bent opgeroepen, is schandalig. Curcic is gewoon laf, hij is nog bang voor zijn eigen schaduw. Bovendien mist hij het gezag en de kennis om het nationale team te leiden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen