El Azzouzi kan tegen Ajax voor Vertonghen-scenario zorgen

Jw
28 april 2016, 18:12

Ajax liep in 2007 de landstitel mis, wat destijds mede kwam door een doelpunt van de aan RKC Waalwijk verhuurde verdediger Jan Vertonghen. Komend weekend kan hetzelfde scenario plaatsvinden als FC Twente op bezoek komt in de Amsterdam ArenA. Zakaria El Azzouzi staat onder contract bij Ajax, maar speelt op huurbasis in de punt van de Twentse aanval.

"Ik wil me natuurlijk heel graag laten zien bij de club waar ik onder contract sta", aldus El Azzouzi tegenover RTV Oost. "Ik hoop natuurlijk dat ze kampioen worden, maar zondag even niet. Wij moeten gewoon voor de winst gaan. En juist zondag wil ik me bewijzen."

"Op dit moment speel ik voor FC Twente en hoop ik dat Twente wint. En als ik de kans krijg; ik ram de bal er gewoon in. Ik wil altijd scoren, ook zondag", verduidelijkt hij.

En dus kan Ajax opnieuw geteisterd worden door een speler, die het zelf nog altijd betaalt. "Aan dat verhaal word ik al een aantal weken herinnerd. Ik krijg appjes van vrienden. En dit hoor ik natuurlijk ook van fans en mensen binnen de club. Vanuit het Ajax-kamp hoor ik dan: scoor in je eigen goal", lacht El Azzouzi, die tot nog toe drie keer scoorde in elf Eredivisie-wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen