Ten Rouwelaar kreeg kippenvel van Go Ahead-fans

30 april 2016, 09:13

NAC Breda verloor vrijdag in de laatste speelronde van de Jupiler League met 4-1 bij Go Ahead Eagles, maar na afloop ging het vooral over de 61ste minuut. De supporters in de Adelaarshorst in Deventer zorgden toen voor een prachtige steunbetuiging aan NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar, die vorige week zijn moeder op 61-jarige leeftijd verloor.

"Ik kreeg via de app te horen dat ze iets van plan waren in de 61ste minuut. Dat deed me zeer goed en toen het zover was, kreeg ik er kippenvel van", reageert Ten Rouwelaar op de officiële website van NAC. "Het was een mooi gebaar en daar ben ik de mensen dankbaar voor. Dan zie je toch dat voetbal verbindt. Het verlies van mijn moeder is natuurlijk een zware klap, maar ik ben opgevoed om altijd door te zetten."

De 4-1 nederlaag van NAC bij Go Ahead was geflatteerd, weet ook coach Marinus Dijkhuizen. "De eerste acht minuten waren wij heer en meester, maar een schot van 25 meter vliegt er dan zomaar in en de kans daarna ook", reageert de oefenmeester. "We waren de betere ploeg, maar dan sta je ineens met 2-0 achter. Ook na rust, tot de 3-0, waren we de veel betere ploeg. We kregen kans op kans. Onvoorstelbaar dat we niet terugkomen in de wedstrijd. Op de flanken waren we echter erg kwetsbaar. We weten dat Eagles goede buitenspelers heeft, dus dan moet je sneller druk zetten. Die taak hebben we niet goed uitgevoerd. Ook voor de goal zijn we kwetsbaar. Op vijftien kansen is één goal te weinig. Dit zet ons weer mooi op scherp. Misschien hebben we FC Eindhoven zand in de ogen gestrooid. Ik heb goede dingen gezien, maar ook een paar heel slechte dingen." NAC speelt in de tweede ronde van de nacompetitie tegen FC Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen