Van den Brom over Janssen: "Ajax wordt het niet"

1 mei 2016, 18:51

Vincent Janssen is bezig aan een superseizoen bij AZ, waardoor zijn naam veelvuldig in verband wordt gebracht met een transfer naar een andere club. Volgens trainer John van den Brom zal de spits in ieder geval niet naar Ajax gaan. Dat liet de coach weten na de 4-1 zege op De Graafschap van zondagmiddag.

Na de overwinning liet Van den Brom bij FOX Sports weten dat hij niet verwacht dat zijn spits naar Ajax zal verhuizen. "Ajax gaat het niet worden", sprak de AZ-trainer klare taal. "Dat zeg ik je bij dezen en kan ik me ook niet voorstellen. Als ik de clubs hoor die nu interesse hebben en de sommen die daar mee gemoeid zijn, dan denk ik – en dat is puur mijn mening – niet dat het Ajax gaat worden. Inderdaad, met name het buitenland."

Mede dankzij een treffer van Janssen was AZ zondag te sterk voor De Graafschap. Daardoor lijkt de vierde plaats binnen voor de Alkmaarders, die drie punten voorsprong hebben op FC Utrecht. Met die ploeg kruist AZ in de laatste speelronde de degens. "Wij hebben gedaan wat we moeten doen; winnen en ruim. Nu komt het op een fantastische wedstrijd in Utrecht aan. Het is mooi om je daar de hele week op voor te bereiden. Natuurlijk was het mooi als het vandaag gelukt was, maar het is ook wel mooi dat we het nu op eigen kracht kunnen bewerkstelligen. Het zal een heet middagje worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen