Jans kritisch: "Zij komen nooit hoger dan PEC Zwolle"

1 mei 2016, 21:07

Ron Jans heeft een onbevredigend gevoel overgehouden aan de uitwedstrijd van PEC Zwolle bij Excelsior (2-2). In Rotterdam kwamen de Zwollenaren tweemaal op voorsprong, maar dat bleek niet voldoende voor de overwinning. Jans stelt dat een eental spelers van zijn team niet geconcentreerd was.

"Het gaat niet om tactiek, maar om het vasthouden van concentratie", sprak de trainer van de nummer zeven van de Eredivisie tegen de NOS. "Ik heb één regel en dat is dat bij een aftrap van ons de bal uiteindelijk nooit bij onze keeper mag komen en dat gebeurde. Dat heeft te maken met scherpte en focus. Daar hebben verschillende jongens bij ons toch moeite mee. Dat zijn altijd dezelfde en dat zal altijd zo blijven. En als dat zo blijft, komen ze nooit hoger dan PEC Zwolle", toonde hij zich kritisch.

Jans had overigens meer strijd verwacht van Excelsior. "De zon scheen en we maakten een mooie spitsengoal; er was helemaal niets aan de hand", aldus Jans, die met zijn ploeg volgende week tegen PSV nog aan de bak moet in de strijd om de play-offs. "Als we de play-offs niet halen, dan is deze middag er een waar we aan terugdenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen