Feyenoord-talent Robertha debuteert: "Heel bijzonder"

1 mei 2016, 22:24

De uitwedstrijd tegen Willem II van zondagmiddag had voor Feyenoord weinig om het lijf, maar aanvaller Nigel Robertha zal het duel nooit meer vergeten. De achttienjarige aanvaller maakte in Tilburg namelijk zijn debuut in het eerste elftal van Feyenoord. Het talent is dolblij dat hij zijn debuut heeft gemaakt, zo vertelt hij op de clubsite.

Hij kreeg zaterdag te horen dat hij bij de wedstrijdselectie zou zitten. "Dat zorgde wel voor een beetje extra spanning", vertelt hij. "Aan de andere kant heb ik eerder dit seizoen in de oefenwedstrijd tegen Sparta al eens meegespeeld, dus ik wist wel hoe het ging. Vooral van binnen was ik heel blij."

Twintig minuten voor tijd bracht coach Giovanni van Bronckhorst de spits binnen de lijnen. "Volgens mij ging het best goed, al kan het natuurlijk altijd beter. Het was mijn eerste competitiewedstrijd tussen de grote jongens, dat was even wennen. Ik ben heel blij dat ik voor deze grote club ben gedebuteerd", zegt Robertha, die zijn wedstrijdshirt zal bewaren. "Die ga ik inlijsten. Ik denk dat 'ie van mijn ouders wel in de woonkamer mag hangen. Ik heb nog niet op mijn telefoon gekeken, maar ik weet zeker dat ze trots zijn. Ik ga ze zo bedanken, want mede dankzij hen sta ik nu hier."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen