Werder Bremen wint kelderkraker van Stuttgart

Jw
2 mei 2016, 22:31   Bijgewerkt: 2 mei 2016, 23:44

Werder Bremen heeft maandagavond een mogelijk cruciale overwinning geboekt op VfB Stuttgart. In een doelpuntrijk duel ging de thuisploeg er met drie punten vandoor: 6-2. Daardoor staat Stuttgart nu op het randje van degradatie naar de Tweede Bundesliga.

Nog niet zo lang geleden waren Werder Bremen en VfB Stuttgart twee gerespecteerde subtoppers in Duitsland, die ook regelmatig Europees voetbal speelden. Vandaag stonden de ploegen als degradatiekandidaten tegenover elkaar en werd er gestreden om hele dure punten.

Werder Bremen en Stuttgart waren in het onderlinge duel lange tijd aan elkaar gewaagd. Via Fin Bartels kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong, waarna Daniel Didavi gelijkmaakte. Werder Bremen liep vervolgens uit door een eigen doelpunt van Federico Barba en een treffer van Levin Mete Oztunali. Barba maakte zijn fout echter goed door de aansluitingstreffer te verzorgen, maar verder kwam Stuttgart niet. Via good-old Claudio Pizarro (foto), Bartels en Anthony Ujah werd het alsnog een ruime overwinning.

Werder Bremen staat nu één punt boven de streep, Stuttgart staat voorlaatste en zit dus in de gevarenzone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen