NEC ziet Schreuder contract verlengen bij Hoffenheim

3 mei 2016, 09:44

Alfred Schreuder blijft langer verbonden aan TSG 1899 Hoffenheim. De 43-jarige oefenmeester is bij de Bundesliga-club actief als assistent-trainer en tekent voor drie jaar bij, zo melden diverse media. Daarmee kan NEC een streep zetten door zijn naam als beoogde nieuwe hoofdtrainer.

Schreuder trad in dienst bij Hoffenheim als assistent van Huub Stevens, maar die stapte op wegens gezondheidsproblemen. De piepjonge Julian Nagelsmann (28) nam het stokje van Stevens over en presteert momenteel uitstekend. Sinds zijn komst pakte Hoffenheim maar liefst 23 punten in twaalf duels, slechts zes minder dan koploper Bayern München.

Tegenover Voetbal International verklaart Schreuder zijn keuze om te blijven. "Ik wilde eerst rustig kijken hoe de samenwerking met Julian zich zou ontwikkelen. Die gaat prima. Ik kan mijn ideeën kwijt en mijn inbreng wordt op waarde geschat. Daarnaast is de Bundesliga één van de sterkste competities van Europa. Voor mijn ontwikkeling als trainer is het goed om hier nog een tijd rond te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen