"Teamgenoten gevraagd harder met mij te duelleren"

3 mei 2016, 15:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Na lang blessureleed speelde Kevin Strootman maandagavond weer mee bij AS Roma. Het werd een succesvolle terugkeer, want hij hield het niet alleen 90 minuten vol, Roma won ook nog eens knap op bezoek bij Genoa: 2-3. Strootman bekende zondagavond moeite te hebben gehad om in slaap te komen, in aanloop naar zijn rentree.

"Gedurende de wedstrijddag was ik alleen maar bezig met mijn terugkeer op het veld, maar ik moet bekennen dat ik de avond ervoor niet kon slapen", vertelde Strootman aan Roma Radio. "Ik dacht aan mijn benen, mijn knie en aan de wedstrijd omdat ik er zo lang uit ben geweest. Ik was ook nerveus, zelfs nog de eerste vijf minuten van de wedstrijd. Maar dat ging al snel over in de wil om de het duel winnend af te sluiten."

Op de training waren zijn ploeggenoten erg voorzichtig bij hem in de buurt, aldus Strootman. "Ze gingen er niet hard in. Ik heb ze gezegd dat ze dat wel moeten doen, want anders zou ik nooit klaargestoomd worden voor de wedstrijd." Roma kwam op achterstand, maar Francesco Totti scoorde opnieuw als invaller. Stephan El Sharaawy maakte vlak voor tijd de winnende treffer. "Mijn benen hielden het uitstekend vol en we hebben drie punten gepakt. Het was dus een mooie rentree."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen