Oss geeft Gesthuizen nieuwe kans in betaald voetbal

3 mei 2016, 16:43

FC Oss heeft François Gesthuizen vandaag (dinsdag) aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 43-jarige coach is bij de Jupiler League-club de opvolger van Reinier Robbemond. Gesthuizen heeft een contract voor één seizoen getekend, zo maakt de club uit Brabant wereldkundig. 

De oefenmeester was tussen 2013 en 2015 de hoofdtrainer van Achilles '29, maar hij verdween daarna uit het profvoetbal. Bij Oss krijgt hij komend seizoen dus de kans zich weer te laten zien in het betaalde voetbal. "Het is een mooie stap in mijn carrière", reageert Gesthuizen op de site van zijn nieuwe werkgever. "Ik wil op een zo hoog mogelijk niveau werken en mezelf blijven ontwikkelen. Hier krijg ik, op een prachtig podium, de kans geboden. Het is extra leuk om terug te keren waar ik mijn trainersloopbaan ooit ben begonnen. Samen met Marinus Dijkhuizen had ik de A-jeugd onder m'n hoede."

Directeur Peter Bijvelds denkt dat Oss met Gesthuizen een echte vakman heeft aangesteld. "Wij geloven dat het vooral gaat om het optimale uit spelers of beter nog mensen te halen", zegt hij. "Dit past ook goed bij de visie van de club. François heeft daarnaast ervaring in de Jupiler League, kennis van de competitie en een verleden bij de club. Bijkomend voordeel is dat wij elkaar goed kennen. Hierdoor hebben we de werkwijze en technische kaders vooraf heel helder en scherp kunnen stellen. Het is fijn dat zijn komst nu al is afgerond, want dat versnelt de samenstelling van de nieuwe selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen