Courtois is verbaasd: "Had dipje verwacht bij Leicester"

3 mei 2016, 18:38

Thibaut Courtois had, net als velen, nooit verwacht dat Leicester City zich dit seizoen zou kronen tot de kampioen van de Premier League. De doelman van Chelsea had verwacht dat de stuntploeg een inzinking zou meemaken gedurende het seizoen.

"Na vier à vijf maanden dacht je dat ze wel een dipje zouden krijgen, maar dat is niet gebeurd", vertelt de sluitpost aan Sporza. "Met resultaatvoetbal hebben ze de laatste maanden enkel nipte overwinningen geboekt. Dat is het geluk van een kampioen. Leicester was ook erg moeilijk te kloppen. De ploeg is verdiend kampioen."

Waar Leicester positief verbaasde, deed het Chelsea van Courtois dat op een negatieve manier. De ploeg staat twee duels voor het einde op de negende positie. "Natuurlijk is het niet leuk om met een topteam als Chelsea weinig wedstrijden te winnen en pas op de negende plaats te staan. Laat het een leermoment zijn voor onze ploeg, dan komen we er sterker uit. Iedereen weet dat het beter moet. Nu willen we het seizoen zo goed mogelijk afsluiten. En volgend seizoen gaan we met de nieuwe trainer (de Italiaan Conte, red.) weer vol voor de titel", besluit hij strijdbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen