Hart: "Hadden gemakkelijk finale kunnen halen"

4 mei 2016, 23:54

De teleurstelling was duidelijk van het gezicht van Manchester City-keeper Joe Hart af te lezen, nadat hij met zijn ploeg in de halve finale van de Champions League was uitgeschakeld door Real Madrid. De return in Spanje ging woensdag met 1-0 verloren, nadat de eerste ontmoeting in Engeland vorige week in 0-0 was geëindigd.

"We hadden gemakkelijk de finale kunnen bereiken", verzuchtte Hart na afloop voor de camera van het Britse BT Sport. Een eigen doelpunt van Fernando in de twintigste minuut - hij veranderde een schot van Gareth Bale uit een onmogelijke hoek van richting - deed Manchester City de das om in het tweeluik.

"Het was een gelukkig doelpunt, maar het is wat het is", aldus Hart. Het vroege uitvallen van Vincent Kompany is volgens de sluitpost geen excuus. "Want Eliaquim Mangala heeft het goed gedaan, dus dat is niet de reden dat we hebben verloren. Beide wedstrijden waren gesloten en zij (Real, red.) hebben weinig kansen gecreëerd. We hebben genoeg gedaan om te winnen, maar het is wat het is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen