Sparta haalt topspeler uit Australische competitie

5 mei 2016, 12:08

Het Jupiler League-seizoen is nog maar net afgelopen, maar Sparta Rotterdam heeft de eerste versterking voor het nieuwe seizoen al binnen. De nieuwbakken eredivisionist heeft vandaag (donderdag) melding gemaakt van de komst van de 24-jarige Craig Goodwin. De veelzijdige aanvaller komt over van Adelaide United.

Goodwin werd met zijn werkgever afgelopen seizoen kampioen van de Australische competitie. Bovendien werd hij bij Adelaide United verkozen tot beste speler van het seizoen. Sparta-trainer Alex Pastoor is dan ook in zijn nopjes met de komst van de tweevoudig international. "Craig is een multifunctionele speler die de gehele linkerkant kan bestrijken en ook aan de rechterkant in de aanval voor dreiging kan zorgen. Het is een prof die vol met ambitie zit en hongerig is om zich te ontwikkelen. Die mentaliteit past bij Sparta Rotterdam", zegt Pastoor op de site van zijn club.

Goodwin ondergaat maandag een medische keuring op het Kasteel, waarna hij een contract voor twee seizoenen zal signeren met een optie voor nog een jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen