Geen EK voor Oxlade-Chamberlain, Verratti vraagteken

6 mei 2016, 10:38

De droom van Alex Oxlade-Chamberlain om op het EK uit te komen gaat komende zomer nog niet in vervulling. De vleugelaanvaller van Arsenal moet het eindtoernooi in Frankrijk door een vervelende knieblessure aan zich voorbij laten gaan. Manager Arsene Wenger heeft bevestigd dat de Engelsman nog zes tot acht weken uit de roulatie zal liggen.

Het startschot van het EK 2016 wordt op 10 juni gegeven en deze datum komt zeker te vroeg voor Oxlade-Chamberlain. De aanvaller van Engeland staat al sinds eind februari buitenspel wegens knieproblemen en heeft nu te maken gekregen met een terugslag. Naast de flankspeler is ook Per Mertesacker dit seizoen niet meer inzetbaar. Santi Cazorla is wel hersteld na blessureleed. Komende zondag speelt Arsenal de kraker tegen Manchester City (uit).

Het is ook nog maar de vraag of Marco Verratti komende zomer op het EK kan verschijnen namens Italië. De middenvelder van Paris Saint-Germain geldt volgens La Gazzetta dello Sport als een twijfelgeval voor de eindronde. Een liesblessure hindert hem al een tijdje.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen