"Nog wel een lichte voorkeur, maar geen PSV-fan meer"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

6 mei 2016 – Voor Dirk Marcellis is het treffen tussen PEC Zwolle en PSV een duel met een bijzonder tintje. De verdediger speelt momenteel voor de Zwolse thuisploeg, maar maakte in het verleden drie seizoenen deel uit van de eerste selectie van de Eindhovense topclub.

"Nog wel een lichte voorkeur, maar geen PSV-fan meer"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Echt speciaal vindt Marcellis de ontmoeting met zijn oude club echter niet meer. "Ik ben alweer een tijdje weg, dat maakt het minder speciaal om tegen ze te voetballen. Ik heb nog wel een lichte voorkeur voor PSV, maar echt fan ben ik niet meer", laat Marcellis optekenen in het Algemeen Dagblad.

Marcellis is zich ervan doordrongen dat PEC Zwolle een rol kan spelen in de titelrace. Wint PSV in het IJsseldeltastadion en loop Ajax averij op bij De Graafschap, dan worden de Eindhovenaren kampioen. De PEC Zwolle-verdediger gelooft echter niet in dit scenario. "Ik had het PSV gegund, maar Ajax wordt kampioen", denkt hij.

Speel je favoriete casino games op Jacks.nl. Meld je aan met een 100% welkomstbonus tot €100!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

PSV

gerelateerd