De Leeuw flirt met Chicago Fire: "Er is interesse"

7 mei 2016 – De kans is aanwezig dat Michael de Leeuw komende zomer zijn geluk gaat beproeven in de Verenigde Staten. De aanvaller, die na dit seizoen vertrekt bij FC Groningen, staat namelijk in de belangstelling van Chicago Fire.

De Leeuw flirt met Chicago Fire: "Er is interesse"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In het Dagblad van het Noorden vertelt De Leeuw over de stand van zaken. "Er is interesse, maar geen akkoord", zegt de spits, die komende zomer transfervrij is. "Ik heb gesproken met de trainer van Chicago Fire, maar dat is alweer een paar maanden geleden. Amerika zou een mooi avontuur zijn. China is ook langsgekomen. Ook een mooi avontuur."

"De tweede Bundesliga en het Championship lijken me ook wel mooi. Maar ik ga niet overal naartoe omdat ik graag een keer in het buitenland wil spelen", vertelt hij. "De club waar ik naartoe ga, moet een verrijking zijn van mijn carrière."

Als De Leeuw daadwerkelijk naar Chicago Fire gaat, dan komt hij daar oud-ploeggenoot Johan Kappelhof en John Goossens tegen.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd