Heerenveen geeft Vd Berg geen afscheid: "Jammer"

7 mei 2016, 11:47

Joey van den Berg is niet blij met de manier waarop sc Heerenveen is omgesprongen met zijn aanstaande vertrek. Twee dagen na de thuiswedstrijd tegen FC Groningen kreeg de aanvoerder te horen dat de club hem geen nieuw voorstel doet voor een nieuw contract, waardoor hij geen afscheid heeft kunnen nemen van de fans van Heerenveen.

Het duel met Groningen was namelijk de laatste thuiswedstrijd van het seizoen voor Heerenveen. "Had het effe twee dagen eerder verteld, wat maakt dat nou uit. Ik heb vier jaar hier gespeeld en met de meeste supporters een goede band opgebouwd. Tot hen had ik me graag gericht met een woord van dank. Dat is me niet gegund. Jammer, het had anders gekund, maar ik lig er ook niet meer wakker van", reageert de middenvelder in gesprek met VI.

De 30-jarige Van den Berg gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe club. Als die zoektocht niets oplevert, dan gaat hij mogelijk weer in gesprek met Heerenveen. "Ja, als ik 18 juni niets heb en zij ook niet, kunnen we weer in gesprek. Maar ik zal je zeggen dat sc Heerenveen voor mij niet de enige club in Nederland is. Als de liefde niet van twee kanten komt, houdt alles op. Ik maak me geen zorgen en ga er van uit dat ik komend seizoen bij een mooie club speel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen