AS Roma legt druk weer bij Napoli, Strootman invaller

Jw
8 mei 2016, 14:30

AS Roma heeft zondag de tweede plaats in de Serie A voor in elk geval enkele uren overgenomen. De Romeinen wonnen met overtuigende cijfers van Chievo: 3-0. Kevin Strootman, vorige week nog basisspeler bij Roma, viel in de 66ste minuut in en speelde de wedstrijd zonder problemen uit.

Juventus is al zeker van het landskampioenschap, maar kort daarachter is het nog spannend. Napoli heeft de minste verliespunten en kan de tweede plaats, die recht geeft op plaatsing voor de groepsfase van de Champions League, dus zelf veiligstellen.

AS Roma verkeert echter in een uitstekende vorm en geeft Napoli weinig lucht. De Belgische middenvelder Radja Nainggolan opende in Rome de score (1-0), nadat hij gelukkig de bal voor zijn voeten had gekregen. Antonio Rudiger, die naar verluidt in de concrete belangstelling staat van Liverpool, kopte nog voor de rust bij de tweede paal simpel een vrije trap tegen de touwen (2-0). Miralem Pjanic, die ook wordt begeerd door Europese grootmachten, bepaalde de eindstand op 3-0.

Napoli komt vanavond (20.45 uur) nog in actie tegen Torino.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen