Geen spanningen bij debutant Schuurman: "Ik genoot"

8 mei 2016 – Jari Schuurman maakte zondag zijn eerste minuten in de hoofdmacht van Feyenoord. Tijdens de thuiswedstrijd tegen NEC Nijmegen (1-0) viel de jongeling in voor Tonny Vilhena. Allebei spelers uit de eigen jeugdopleiding.

Geen spanningen bij debutant Schuurman: "Ik genoot"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Als je na twaalf jaar bij Feyenoord je debuut mag maken, dan is dat prachtig", vertelt Schuurman op de website van de Rotterdammers. "Ik heb iedere lichting doorlopen in de jeugd en train inmiddels anderhalf jaar mee met het eerste. Vorige week zat ik voor het eerst op de bank." Drie minuten voor tijd maakte Schuurman zijn opwachting.

Van spanningen had de middenvelder geen last. "Gespannen was ik niet, ik keek er vooral heel erg naar uit. Ik genoot van het moment dat ik erin kwam, toen Peter Houtman mijn naam omriep en De Kuip tekeerging. Daarna was ik gewoon met de wedstrijd bezig en wilde ik die drie punten over de streep trekken."

Reacties

Feyenoord

gerelateerd