Mediastop voor Smeets: "Focus op nacompetitie"

9 mei 2016 – Bryan Smeets kreeg naar aanleiding van zijn cruciale doelpunt tegen Ajax de nodige negatieve reacties uit Amsterdam te verwerken. Dat de middenvelder inmiddels verschillende interviews laat schieten, heeft volgens zijn club De Graafschap echter niets te maken met de ontstane commotie. Smeets wil zich met zijn ploegmaten richten op de nacompetitie.

Mediastop voor Smeets: "Focus op nacompetitie"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

"Uiteraard zijn er reacties gekomen na het gelijke spel tegen Ajax, die waren zowel negatief als positief. Het was toch een aparte wedstrijd waar genoeg belangen speelden. Maar dat we interviews hebben afgezegd in verband met ernstige bedreigingen klopt niet", aldus woordvoerder Marc Teloh op de clubwebsite. "We hebben zondag na de wedstrijd iedereen te woord gestaan, Bryan ook. Echter, daarna hebben we de knop omgezet. Er kwamen zoveel interviewverzoeken, de hele landelijke mediawereld wilde Bryan aan tafel. Ik had wel drie dagen met hem door Nederland kunnen crossen. Dat gaan we niet doen."

"Vanaf zondagavond hebben we even een mediastop ingelast. We hebben nog vier belangrijke wedstrijden te spelen. Daar gaat de focus op en niet op de wedstrijd die is gespeeld tegen Ajax. De spelers hebben gewoon gedaan wat topsporters moeten doen, altijd het maximale eruit halen. Als er concrete aanwijzingen waren dat er ernstige bedreigingen waren, hadden we ook direct aangifte gedaan. Maar het is heel simpel, we kiezen gewoon voor rust. Dat zal niemand ons kwalijk nemen, we hebben nu even andere belangen."

Reacties

Eredivisie

gerelateerd