'Moeizame relatie Bergkamp en Trustfull agendapunt De Boer'

10 mei 2016, 09:37

Ajax verspeelde op de laatste speeldag van de Eredivisie het kampioenschap en dat dreef Frank de Boer tot wanhoop. De trainer zit deze week met de clubleiding van Ajax om de tafel om de gezamenlijke toekomst te bespreken. Een belangrijk agendapunt zal dan ook de rol van de overige leden van de technische staf zijn.

Volgens het Algemeen Dagblad verliep de interne communicatie dit seizoen namelijk verre van optimaal. Vooral tussen Dennis Bergkamp en Orlando Trustfull zou het niet boteren. Trustfull was dit seizoen dominant aanwezig op het trainingsveld, terwijl Bergkamp een rustigere stijl aanhangt. Die twee manieren van coaching zouden voor wederzijdse irritaties hebben gezorgd.

Dat levert voor De Boer een loyaliteitsprobleem op. Met Bergkamp onderhoudt De Boer een goede relatie, terwijl hij Trustfull zélf bij het eerste elftal heeft gehaald. Mocht De Boer vertrekken, dan lost het probleem zich vanzelf op, zo schrijft de krant. Ook Hennie Spijkerman behoort tot de technische staf van Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen