Opgeleefde Cabral kijkt om zich heen: "Wil graag stap maken"

10 mei 2016, 14:57

Jerson Cabral debuteerde in 2010 voor Feyenoord en maakte in de begintijd indruk. De echte doorbraak bleef echter uit en hij werd betrokken in een spelersruil met Wesley Verhoek. Bij FC Twente wist hij in eerste instantie niet te overtuigen en verhuurperiodes bij ADO Den Haag en Willem II leverden ook niet op wat Cabral ervan had verwacht. Dit seizoen leefde hij in dienst van Twente echter op, maar toch gaat hij op zoek naar een nieuwe club.

"Mijn contract loopt hier af, maar ik weet nog niet waar ik volgend seizoen speel", aldus Cabral in gesprek met Voetbal International. "Ik ken de situatie van de club. Ze hebben hun problemen en daar moeten ze eerst uit zien te komen. Ik wil graag een mooie sportieve stap maken en de stijgende lijn die ik heb ingezet vasthouden. Om nu in details te treden is een beetje lastig, we zullen het zien."

Waar Cabral in 31 Eredivisie-duels voor ADO Den Haag en Willem II tot slechts twee treffers en geen enkele assist kwam, leefde hij dit seizoen niet alleen qua spel maar ook qua productiviteit op. De rappe vleugelaanvaller tekende voor zes goals en stond vijfmaal aan de basis van een doelpunt met een beslissende pass.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen